Ahoj svet…

Približný čas čítania: 2 minút

A prečo nie?

Odpovedal som si na myšlienku založenia vlastného miesta anarchie. Miesta kde sa budem môcť nie len vykecať z toho čo ma trápi ale aj z toho o čo sa chcem podeliť s obyvateľstvom internetu. Zaujímavé je, že prvá takáto myšlienka padla zhruba pred 9 rokmi.

Na druhej strane som si od vtedy mohol veľmi dobre premyslieť čo chcem na svojom „blogu“ prezentovať. Ako by mal vyzerať a pre aké publikum by mal byť určený.  Výsledkom je teda, milý čitateľ, to čo tu teraz vidíš.

Písať chcem (vlastne nie, nechcem) asi aj o divadle zvanom politika. O práci v informačných technológiách. O koníčkoch, ktoré rýpu tak trochu do všetkého. O aktuálnych dianiach v spoločnosti. Príspevky na týchto stránkach berte výhradne ako názor jednotlivca, ktorý je tiež „len človek“ a môže sa mýliť. Tak ako všetko, tak aj autor, jeho názory a taktiež články sa stále vyvíjajú. Chcem aby sa to tu stalo miestom na ktoré si aj ja budem chodiť po odpovede aj keď si možno s pribúdajúcim vekom poviem „o čom som to tu do prdele točil?„.

Nejde mi o žiadne kliky, slávu či peniaze. Aj preto som sa rozhodol svoj blog umiestniť na mnou zaplatený web-hosting, ďaleko od všetkých tých mainstreamových služieb kde sa tlačí jeden bloger za druhým a do textu Vám skáče otravná reklama. Napriek tomu verím, že svojich čitateľov si nájdem (resp. oni si nájdu mňa).  🙂

Toľko na úvod. Neostáva mi nič iné len dodať,

print('Hello World');

Update 01.06.2020

Minoritný, bočný efekt tejto stránky bol pre mňa vždy aj edukačný prínos. Tým najdôležitejším sú nedoceniteľné skúsenosti z oblasti SEO a jeho optimalizácie.

Bohužiaľ, v Máji 2020 mi môj poskytovateľ IT oznámil navýšenie cien za služby ktoré využívam a na ktorých beží aj tento web. Prevádzka tohto webu mi doteraz prinášala viac ako som do nej investoval.

Zvýšenie ceny nebude mať radikálny dosah na jeho existenciu ale po zrelom zvážení som sa rozhodol pridávať zopár Affiliate liniek na produkty ktoré recenzujem a ktoré mi snáď prinesú aspoň zopár EUR ročne. Ak sa rozhodnete kúpiť si niektorý z vecí ktoré tu spomeniem, spravte prosím objednávku cez klik z môjho blogu. Vás to nebude stať nič navyše a mne to prinesie zopár centov ktoré investujem len do prevádzky tohto webu. Ďakujem.

Moja nestrannosť recenzií naďalej ostáva zachovaná. Nikto si ma nekúpil, nikto ma nesponzoruje. Recenzujem len to, čo som si sám po dôkladnej úvahe zakúpil.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.